Боксерки Херсонщини завоювали дві медалі на чемпіонаті України

Представниці ДЮСШ з боксу ФСТ «Україна» в складі збірної Херсонської області серед жінок вибороли золоту та срібну медаль на чемпіонаті України серед жінок.

За підсумками чемпіонату, який відбувся в  Івано-Франківську, Катерина Боднарчук, впевнено вигравши три поєдинки, довела свою перевагу у ваговій категорії 54 кг. Христина Картавцева за рішенням суддів поступилася своїй суперниці з Волині, і в результаті – зайняла друге місце у ваговій категорії до 60 кг. Обидві спортсменки виступали у віковій категорії молодь.

«Попереду основний чемпіонат України, під час якого буде відбиратись команда для участі в чемпіонатах Європи та чемпіонату світу. Ми проведемо роботу над помилками і постараємося довести що Херсон – найкраща боксерська область в Україні!», – прокоментував виступ своїх вихованок старший тренер збірної Херсонської області серед жінок Дмитро Дзядевич.

Бронзовою призеркою чемпіонату серед дівчат стала вихованка Херсонського вищого училища фізичної культури Херсонської обласної ради Вікторія Смірічинська (вагова категорія 54 кг).

«У напруженому півфіналі Вікторія поступилася суперниці з Полтавської області. Це був перший відповідальний старт нашої юної, але дуже цілеспрямованої і талановитої дівчини, яка лише з вересня 2019 року почала підвищувати свою майстерність у нашому закладі», – відзначив її тренер Олександр Шеченко.