ВИЗНАЧЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ НА КРАЩИЙ УРОК ФУТБОЛУ

Українська асоціація футболу та Міністерство освіти і науки України завершили Всеукраїнський семінар «Розвиток масового футболу», у рамках якого журі підбило підсумки Всеукраїнського конкурсу на кращий урок футболу та кращий інноваційний урок фізичної культури.

Уже за доброю традицією двері для учасників семінару та конкурсу гостинно відчинила столична Скандинавська гімназія (директорка — Тетяна Пушкарьова). Протягом трьох днів слухачі та конкурсанти — кращі вчителі фізичної культури з кожної області та м. Києва, фахівці освіти, які працюють з учителями й реалізують програми розвитку масового футболу — не лише знайомилися з новими методиками викладання, а й мали можливість презентувати свої ідеї та напрацювання. Фіналісти конкурсу — представники Вінницької, Донецької, Одеської, Харківської та Херсонської областей — провели уроки футболу та інноваційні уроки фізкультури.

Згідно з оцінками журі, абсолютним переможцем конкурсу стала Світлана Вишня — вчителька фізичної культури Южненської школи Одеської області. Срібним призером став Володимир Майстро — вчитель фізичної культури Чемужівської школи Зміївського району Харківської області. Третє місце посіла Ольга Мазманян — вчителька Чорнобаївського НВК Білозерського району Херсонської області.

Лауреатами конкурсу за оцінками журі стали Андрій Малий (Острівська школа Мар’їнського району Донецької області) та Зорислава Шинкарук (школа № 10 м. Вінниця).

Усі переможці регіональних конкурсів, запрошені на семінар, відзначені дипломами УАФ та наборами інвентарю для проведення шкільних уроків. Переможці та лауреати фінального етапу отримали цінні призи, футбольні м’ячі, інвентар та футбольну форму збірної України.

«Ми високо цінуємо самовіддану майстерну працю наших учителів фізичної культури, які зробили дуже важливу справу для наших дітей та для розвитку шкільного футболу в Україні», — відзначив перший віце-президент Української асоціації футболу Вадим Костюченко.