Вихованці «ДЮСШ з вільної боротьби» поповнили медальну скарбничку

Спортсмени КЗ «ДЮСШ з вільної боротьби» ХОР взяли участь у чемпіонаті Херсонської області з вільної боротьби серед молодших юнаків та дівчат до 15 років (2006-2007 р.н.). Змагання проходили у Херсоні з 2 по 3 квітня 2021 року.

За результатами спарингів чемпіонські титули вибороли:

Харченко Дар’я у ваговій категорії 33 кг (тренер Алірізаєв М.М., смт Чаплинка);

Матяш Діана у ваговій категорії 36 кг (тренер Мірошніченко А.І., с. Отрадокам’янка);

Царюк Каріна у ваговій категорії 42 кг (тренер Алірізаєв М.М., смт Чаплинка);

Дерр Давид у ваговій категорії 48 кг (тренер Мірошніченко А.І., с. Отрадокам’янка);

Хахалєв Максим у ваговій категорії 62 кг (тренер Мірошніченко А.І., с. Отрадокам’янка).

Срібні медалі взяли Мірошніченко Вікторія у ваговій категорії 46 кг (тренер Мірошніченко А.І., с. Отрадокам’янка) та Пащенко Тимур у ваговій категорії 41 кг (тренер Мєшков А.П., м. Нова Каховка).

Бронзовими призерами стали: Липецький Ярослав у ваговій категорії 48 кг (тренер Косяков О.В., с. Бехтери), Шкуропат Микола у ваговій категорії 62 кг (тренер Мірошніченко А.І., с. Отрадокам’янка) та Саргісов Ельвін у ваговій категорії 75 кг (тренер Мєшков А.П., м. Нова Каховка).

Також на вихідних вихованці ДЮСШ з вільної боротьби взяли участь у XIX Всеукраїнському турнірі «Кубок Токмака» з вільної боротьби серед юнаків та дівчат, присвячений Дню Перемоги. І з пустими руками зі змагань не повернулись. Так, почесні треті місця здобули новокаховчани Чапурін Назар у ваговій категорії 26 кг та Тоган Тимур у ваговій категорії 32 кг. Підготував обох спортсменів Мєшков А.П. 

Джерело: Херсонська обласна рада