Вихованці новокаховської клубу боксу «Данька» ФСТ «Україна» успішно виступили на чемпіонаті Херсонщини

Нещодавно в Херсоні завершився чемпіонат області з боксу серед юніорів та молоді, хлопців та дівчат. Всього у змаганнях взяли участь 203 юних боксера, в тому числі 23 дівчини.

Про підсумки виступів боксерів-новокаховчан з клубу «Данька» ФСТ «Україна» розповів головний тренер Олександр Курдов.

Нову Каховку на змаганнях представляли 11 хлопців та 2 дівчини з клубу боксу «Данька». Загалом із 13 учасників перші місця посіли 3, другі – 2 і треті – 7 вихованців клубу.

Перші місця вибороли: Катерина Боднарчук (серед молоді, 57 кг), Ярослава Масюткіна (серед юніорів 57 кг) та Микита Кисильов (91 кг +, серед еліти).

Треті місця завоювали: Віктор Іванов (юніор, 50 кг), Олександр Очаковський (молодь, 75 кг), Микита Резаков (молодь, 60 кг), Андрій Цвенюк (юнак, 63 кг), Микита Клименко (юнак, 44 кг), Деніс Харченко (юнак, 42 кг) та Віталій Кубрак (молодь, 63 кг).

Ярослав Кубарев (юніор до 70 кг) Ращупкін (молодь, 81 кг) за підсумками попередніх змагань 9-10 лютого вийшли у фінал у своїх вагових категоріях. Але з причини важких погодних умов на шляхах, які склались 12 лютого, тренер Олександр Курдов, за зверненнями батьків, вирішив не ризикувати і команда клубу на змагання не виїхала. Тож хлопці вдовольнились другими місцями, що дає їм змогу в подальшому боротись за першість. 

Джерело: Online НК