Всеукраїнський турнір з боротьби вільної пройшов на Херсонщині

Традиційний Всеукраїнський турнір з боротьби вільної серед юніорів проходить на базі Херсонського фахового спортивного коледжу. У ньому беруть участьі міжнародні учасники.

Цей турнір класу А – справжнє спортивне свято для Херсонщини. З таким спортивним святом від імені голови Херсонської облдержадміністрації привітав Андрій Шибаєв. Подібні змагання проводяться вже 45-те, щорічно збираючи учасників з багатьох обласних центірв України та з -за кордону. Цього року через ситуацію з пандемією кількість учасників – менша.

Херсонський фаховий спортивний коледж славиться якісною підготовкою спортсменів. Участь у змаганнях подібного рівня – цінний досвід. Важливо, що французькій команді борців порадив взяти участь у цих змаганнях колишній вихованець Херсонського фахового спортивного коледжу, який зараз тренує спортсменів у Франції.

Рівень змагань – високий, адже всі команди представили найсильніших спортсменів. Підтримували учасників з Херсона і відомі спортсмени, які вбачають в підростаючому поколінні великий потенціал.