Вітаємо з 80-річчям Вадима Григоровича Резнікова!

7 травня свій День народження святкує майстер спорту міжнародного класу, бронзовий призер чемпіонату Європи в командному заліку, чемпіон СРСР, тренер-викладач вищої категорії  фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» в м. Нова Каховка, заслужений тренер України зі стрільби із лука з 1976 року, ветеран спорту і ветеран фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України  Вадим Григорович Резніков!

Йому виповнюється 80 років!! З ім’ям Вадима Григоровича Резнікова тісно пов’язані будівництво новокаховської  учбово-спортивної бази  ФСТ «Динамо» і  розвиток стрільби із лука не тільки в Новій Каховці, а і по всій Україні.

За роки тренерської діяльності Вадимом Григоровичем та його помічниками було підготовлено 500 спортсменів-розрядників, 30 майстрів спорту, 12 майстрів спорту  міжнародного класу та заслужений майстер спорту України, серед яких  призери чемпіонатів світу та Європи, рекордсмени світу та Європи.

Найвідоміша його вихованка – бронзова призерка ХХV літніх Олімпійських ігор 1992 року в Барселоні, заслужений майстер спорту України, рекордсменка світу зі стрільби із лука Людмила Аржаннікова.

На Паралімпійських іграх 2008 року у Пекіні у національній збірній команді України  виступали  дві його вихованки, майстри спорту України Лариса Міхнєва та Ірина Волинець. 

Шановний Вадиме Григоровичу! Спортивна родина Херсонщини від щирого серця вітає Вас з 80-річчям  і бажає найміцнішого здоров’я, олімпійського довголіття, миру, добра та злагоди.

Нехай щирість наших почуттів, дорогий ювіляре, зігріває Ваше добре серце, дає сили, а любов ближніх приносить радість!