В Каховці визначився володар Кубку Ліги з футзалу 2020 року

9 лютого 2020 року в спортивній залі ДЮСШ Каховської міської ради відбувся розіграш Кубку Ліги з футзалу 2020 року.  В турнірі, організованому відділом у справах молоді та спорту спільно з Каховською міською федерацією футболу та при підтримці управління освіти і адміністрації ДЮСШ, взяли участь чотири кращі команди за підсумками регулярного Першості м. Каховки з футзалу 2019/2020 серед команд Першої ліги: «Олімпієць» (Каховка), «Фаворит» (Роздольне), «Інтер» (Каховка) та «Вулкан» (Каховка).

 У першому півфіналі краща команда регулярної першості «Олімпієць» впевнено перемогла з рахунком 7:1 команду «Вулкан». У другому півфіналі між срібним призером першості «Фаворитом» та бронзовим призером «Інтером» боротьба була більш напружена, але футболісти з Роздольного довели свою перевагу з підсумковим рахунком 4:1. У «втішному фіналі» «Інтер» переграв «Вулкан» з рахунком 6:3.

Фінальний матч між командою ветеранів каховського футболу «Олімпієць» та роздольненським «Фаворитом» проходив у цікавій та безкомпромісній боротьбі. В основний час команди не виявили переможця – 1:1 (до речі, в регулярній першості обидва поєдинки цих команд також завершувались внічию). У серії післяматчевих пенальті доля посміхнулась «олімпійцям» – 5:4. Отже другий рік поспіль володарем футзального Кубку Ліги стає каховський «Олімпієць». Від імені організаторів учасників змагань привітав начальник відділу у справах молоді та спорту Каховської міської ради Віктор Зубков та нагородив переможців почесним Кубком Ліги.