В Каховці відбувся Кубок Федерації з шашок-64

24 листопада 2019 року в приміщенні МПК «Меліоратор» відбулись відкриті змагання розіграшу Каховської міської шашкової Федерації з шашок-64. організатори: Каховська міська шашкова Федерація (КМШФ) спільно з відділом у справах молоді та спорту, при підтримці відділу культури та адміністрації МПК «Меліоратор». Благодійну спонсорську допомогу КМШФ для організації та проведення турніру надав приватний підприємець Олег Олійник («Три паньки»).

В змаганнях взяли участь 27 шашкістів різного віку з Каховки, Н.Каховки, Бериславського та Каховського районів. За підсумками першості володарем Кубку КМШФ 2019 року став представник Бериславщини Василь Райляну (12 очок). На другому місці фінішував каховчанин, кандидат у майстри спорту Сергій Мішин (11 очок), на третьому – ще один наш земляк Валерій Мальцев (10 очок).

У заліку серед жінок перемогла Ольга Мелехина з Малокаховки. На другому та третьому місцях каховчанки Алла Ралко та Альбіна Сахарчук.

Серед ветеранів трійка призерів визначилась у такому складі: Леонід Яровий (Каховка), Ігор Цигипа (Н.Каховка) та Володимир Дем’янюк (Каховка).

У заліку серед юнаків та дівчат кращі результати показали: Анна Малецька, Іван Ноздрін та Андрій Ісаєв (усі – Каховка).

Переможці та призери турніру за категоріями були нагороджені кубком, медалями, грамотами від організаторів та спонсора.