В Луганській області Генічеські боксери розіграли між собою перше місце

З 6 по 10 листопада 2018 року в м.Кремінна Луганської області проходили Всеукраїнські змагання «Спортивна надія України» з боксу серед школярів 2005-2006 років народження. Організатор цих змагань – Міністерство освіти і науки України, Луганська обласна організація федерація боксу України, а також федерація боксу м. Кремінна.

У турнірі з боксу взяли участь боксери – юнаки з 7 областей України (Донецька обл, Луганська обл., Харківська обл., Сумскаяо бл., Дніпропетровська обл., Київська обл., Херсонська обл.). Херсонську область представили спортсмени Генічеського району, учні Генічеської районної ДЮСШ (директор Годес Е.В.) Ващенко Ілля і Петричко Віктор. Обидва спортсмени виступали у ваговій категорії до 37 кг. У попередніх поєдинках Віктор виграв у боксерів з м.Суми та м.Лисичанськ Луганської обл., А Ілля здобув перемогу над боксером з м.Рубіжне Луганської області.

У фінальному поєдинку генічане зустрілися між собою. Судді роздільним рішенням 2: 1 віддали перемогу в цьому бою Віктору Петричко. Він і став чемпіоном Всеукраїнських змагань «Спортивна надія України» з боксу серед школярів, а Ващенко Ілля став срібним призером. Спортсмени були нагороджені медалями, дипломами відповідних ступенів та цінними призами від Міністерства освіти і науки України.

Варто відзначити, що головним суддею Всеукраїнських змагань з боксу був також генічанін – суддя Міжнародної категорії АІВА – Годес Едуард Володимирович. Він зазначив, що спортсмени відділення боксу ГРДЮСШ (тренер В. Кокуль, Е. Годес) показали відмінну техніко-тактичну підготовку, проявили волю до перемоги, тому і перемогли своїх опонентів в рингу.