В Новій Каховці стартував фінальний тур чемпіонату України з волейболу пляжного серед юнаків та дівчат U-16

15 серпня, в Новій Каховці на відкритій площадці для волейболу пляжного ДЮСШ відділу освіти стартували змагання фінального туру чемпіонату України з волейболу пляжного серед юнаків та дівчат U-16.

Участь у цих змаганнях приймають більш ніж 60 юнаків та дівчат. Про розмах цих змагань свідчить географія учасників: Чернігів, Стрий та Червоноград (Львівська область), Ужгород, Рівне, Острог,  Шубків та Квасилів (Рівненська область), Запоріжжя, Київ, Біла Церква та Українка (Київська область), Дніпро, Суми, Житомир, Деражня (Хмельницька область), Харків, Первомайськ (Харківська область), Світловодськ (Кіровоградська область), Кропивницький, Чорноморськ (Одеська область), Миколаїв, Херсон, Нова Каховка та Виноградове (Херсонська область).

Директор КП «Агенція регіонального розвитку» Вячеслав Костенюк анонсував отримання переможцями та всіма учасниками призів з новим логотипом міста Нова Каховка та передав солодкі подарунки придбані Благодійним фондом «Нова Каховка» (керівник Наталія Безп’ята).

Директор ДЮСШ Петро Бойко від імені всіх спортсменів подякував голові Християнської церкви “Любов є” Нової Каховки за збудований на площадці навіс від сонця, який робить більш комфортними умови для спортсменів та глядачів.

Змагання розпочалися одночасно на чотирьох майданчиках  ДЮСШ міста Нова Каховка, що за спортивною залою «Будівельник».