ГАНДБОЛ: У «Дніпрянки» – УСПІШНИЙ СЕЗОН

Підводячи підсумки сезону, що завершився чемпіонату України і розіграшу Кубка України з гандболу серед жіночих команд суперліги, можна констатувати, що для херсонської «Дніпрянки» він вийшов успішним.

– По-перше, команди U-15 і U-17 в своїх чемпіонатах завоювали срібні медалі. Основна команда вшосте стала бронзовим призером. До слова, у вирішальній грі команд U-17 в Ужгороді з «Карпатами», нападаюча Анна Дябло закинула 20 м’ячів, що стало рекордом за всю історію жіночого гандболу України. По-друге, сезон вийшов дуже складним, рівень команд вирівнявся, всі матчі були в боротьбі. Багато сил і часу забирали поїздки, що порушувало тренувальний графік », – уточнив тренер« Дніпрянки »Борис Милославський.

Особливо пам’ятні для гравців і тренерів перші бронзові медалі і нагороди завойовані в шостий раз. До діючих додалися ще чотири майстри спорту України – Софія Лисенко, Ірина Мінєєва, Тетяна Ткач, Наталія Панченко.

З 29 травня «Дніпрянка» в Скадовську проводить навчально-тренувальні збори з пляжного гандболу в рамках підготовки до чемпіонату України, міжнародного турніру і чемпіонату Європи.