Два хокеїста з Херсона стали кращими гравцями країни у вересні

Українська хокейна ліга і ТМ «Parimatch» продовжують традицію щомісячного вручення нагород кращим гравцям чемпіонату Української хокейної ліги – Парі-Матч.

Кращим голкіпером вересня став воротар «Кременчука» В’ячеслав Новицький. У п’яти матчах голкіпер пропускав в середньому 1 шайбу за гру і відбивав 95,2% кидків, а у зустрічах з «Білим Барсом» і МХК «Динамо» воротар «городян» залишив свої ворота на замку.

Кращим гравцем оборони був названий захисник «Дніпра» Сергій Дорофєєв. Хокеїст відзначився дублем у матчі-відкритті сезону проти «Донбасу», а також віддав 7 результативних передач і заробив показник корисності +8.

Кращим форвардом місяці став нападник «Дніпра» Мікс Ліпсбергс. Латиш також закинув дві шайби у ворота донеччан, по одному разу відзначився у воротах «Кременчука» та «Льодяних Волков», і зробив покер в матчі проти МХК «Динамо». При 10 (8 + 2) набраних очках форвард заробив показник корисності +5.

Автором кращої шайби у вересні став капітан «Донбасу» Віктор Захаров. Залишившись в меншості, донеччани організували момент біля чужих воріт, і Олександр Яковлєв відмінною передачею знайшов Віктора Захарова, який виявився за спиною воротаря «Кременчука»:
Нагадаємо, що до складу експертної комісії входять представники спортивного департаменту УХЛ і представник ТМ «Parimatch» Вадим Місюра.

Про це повідомила Українська хокейна ліга.