Депутат Херсонської облради підтримує розвиток дитячого футболу в Новій Каховці

Щотижня тривають тренування дитячої команди ФК «Енергія» під керівництвом відомого тренера Анатолія Бакуліна. Юні вихованці талановитого тренера відточують свою майстерність, здобувають необхідні навички та досвід, щоб згодом продовжити спортивну футбольну славу Нової Каховки.

Приємним сюрпризом для дитячої команди ФК «Енергія» став новенький комплект фірмових спортивних рюкзаків «Joma» від справжнього друга клубу, депутата Херсонської обласної ради Данила Репілевського.

Слід зазначити, що Данило Репілевський постійно опікується розвитком футболу, і особливу увагу надає підтримці дитячих команд. Так минулого року він подарував юним футболістам команди «Енергія» комплект ігрової та воротарської форми!

Завдяки такій підтримці у дітей з’явилася іскра в очах, вони зрозуміли, що мрії збуваються. Діти знають, що про них дбають і піклуються. А отримувати подарунки від меценатів – завжди приємно.

Діти та батьки юних вихованців ФК «Енергія» щиро дякують Данилу Репілевському за добрі справи та підтримку юних талантів громади! 

Джерело: Online НК.