“Енергія” впевнено обіграла “Чорноморець-2” – 4: 0

24 серпня в рамках 5 туру чемпіонату України з футболу в групі «Б» другої ліги новокаховська «Енергія» приймала команду ФК “Чорноморець-2” (Одеса).
До гри команди підійшли в різних «якостях»: новокаховчани займали 3-е місце з 10 очками, поступаючись лідеру херсонському «Кристалу» тільки за різницею забитих і пропущених голів, а «Чорноморець-2» без очок посідав останнє 11 місце в групі.
Новокаховчани попередню домашню гру в Кубку України з тріском 1: 4 програли аутсайдеру групи «А» другої ліги «Буковині» з Чернівців. Так що перед ними стояло завдання у другому поспіль домашньому матчі повністю реабілітуватися в очах своїх уболівальників. Треба віддати належне, їм це вдалося … 

Перший тайм до 45 + 1 хвилини терзав серця вболівальників і тренерів. Команда «давила-давила» на ворота гостей, але крім ударів в бік воріт, нічого реально небезпечного для противника створити так і не вдалося. 
І коли все вже думали, що команди так і підуть з сухими нулями на табло на перерву, який грав на вістрі атаки новокаховчан Максим Зінатулін красивим обвідним ударом з лінії штрафного майданчика забиває перший гол! 

У другому таймі гра не змінила свій малюнок: господарі наступали, гості оборонялися. Тільки тепер у новокаховчан стало більше впевненості в своїх силах. І це знайшло своє підтвердження в голах: на 67 хвилині Микита Комісар забиває другий гол, Олександр Шевченко на 79 хвилині третій і на 90 Вадим Шовковий ставить жирну крапку в цій грі: 4: 0. 
Решта матчів туру завершилися так: «Таврія-Сімферополь» в гостях поступилася 0: 4 «Альянсу», «Миколаїв-2» – «ВПК-Агро» і «Нікополь» – «Авангард-2» розписали нічиїх з рахунком 1: 1, «Кристал» – «Гірник» 1: 0.
Після п’ятого туру лідерство в нашій групі з 13 очками втримав «Кристал». На другій позиції, теж з 13 очками, новокаховська «Енергія». На третє місце опустився «Гірник» з 10 очками.
Наступну гру наша команда проведе 31 серпня гостях з одеською «Реал Фарм».