Запрошення на відкриття нового спортивного залу клубу єдиноборств

26 жовтня 2019 року (субота) о 12.00 за адресою: м.Херсон, вул. Михайловська (Петренко), 79 відбудеться відкриття нового спортивного залу Клуба єдиноборств “Херсонський Будокан”.
 
Зазначимо, понад три роки потому ця будівля, яка знаходилась в абсолютно аварійному стані, була передана Херсонською міською радою громадській організації “Херсонська обласна федерація традиційного окінавського Годзю рю карате до”. В лавах цієї громадської організації під керівництвом президента Артема Яковлєва з 2000 року було виховано понад 50 чемпіонів України та Європи, як з традиційного окінавського карате, так і з козацького двобою, кемпо карте, ушу саньда, ММА. Організація також займається патріотичним вихованням молоді та є співорганізатором війсково-патріотичного спортивного табору «Херсоньска спарта».
 
Ціною неймовірних зусиль членів організації, учнів, батьків та друзів, 26 жовтня Ви зможете побачити результат, який в умовах нашого часу інакше як справжнє диво назвати не можна .
 
26 жовтня ми запрошуємо вас на офіційне відкриття! Технічно федерація розпочала тренування груп традиційного окінавського карате та ММА ще з вересня цього року. Тобто вже зараз в цьому залі тренується понад 20 дітей та підлітків, а попереду ще відкриття другої черги великого тренувального залу розміром 100 кв. м. А це означає, що найближчти часом все більше дітей та підлітків Корабельного  району м. Херсона будуть захищені від згубного впливу вулиці та залучені до фізичної культури і заняттям бойовими мистецтвами.
 
Чекаємо на Вас!