Збори з кіокушинкай карате в Скадовську зібрали понад півтисячі учасників

З 26 липня по 2 серпня 2020 року в Скадовську, на стадіоні пансіонату “Таврія”, почала заняття першого літня школа з кіокушинкай карате під керівництвом Шихана Сергія Всеволодова (7 дан) – «Скадовськ-2020» – The 31th International Summer Camp “SKADOVSK- 2020 ».

Під час зборів спортсмени будуть підвищувати рівень своєї майстерності. Також відбудеться стандартизація техніки карате відповідно до вимог (WKB) і атестація на «КЮ», «ДАН». Заплановані 4-й міжнародний турнір з ката і суддівський семінар.

Скадовськ не перший приймає спортсменів каратистів на своїх спортивних майданчиках і надає допомогу в організаційних питаннях. Голова Скадовського РДА Світлана Покутня отримала Подяку від всеукраїнського об’єднання кіокушинкай карате за підтримку цього виду спорту в Херсонській області.

Шихан Сергій Всеволодов – Президент Херсонської обласної Федерації Кіокушин карате та рукопашного бою, Президент Всеукраїнського об’єднання «Кіокушин Будо карате» (КБДК) Керівник спортивного клубу «Легенда», Заслужений тренер України, Заслужений працівник фізичної культури і спорту України, Чемпіон Світу з кіокушин карате серед ветеранів, Рекордсмен Світу з тамешиварі, каже що основний постулат школи кіокушин карате це “випробування і, перш за все, випробування духу і бажання долати труднощі”

Чого і побажав спортсменам, учасникам зборів в Скадовську.