Команда дівчат Херсонського «Інваспорту» виборола 2 місце на всеукраїнських змаганнях

8 спортсменів з вадами слуху Херсонського регіонального центру з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт» взяли участь в чемпіонаті України з настільного тенісу серед молоді. Змагання відбулися в спортивному комплексі «Енергія» (м.Полтава) з 4 по 7 березня.

За результатами змагань досягнення наших дівчат стали вагомішими, ніж у хлопців. Так, в парному розряді Мілана Ковальова розділила перше місце із Роксоланою Будник із Тернопільської області. Проте, в особистому розряді Мілана стала другою, тоді як Катерина Демковець посіла восьме місце, а Катерина Татусь – десяте.

Кращим результатом серед хлопців в особистому розряді показав Євгеній Ємець, зайнявши сьоме місце. На восьмому місці – Віктор Карло, на десятому – Сергій Савченко, на дванадцятому – Андрій Кобець, на тринадцятому – Анатолій Ващенко.

В цілому команда дівчат Херсонського «Інваспорту» виборола 2 командне місце і стала срібним призером, а команді юнаків не вистачило зовсім трішки, аби увійти в трійку кращих. Зі слів тренера команди Олега Лободи, команда достойно зіграла на рівні сильних команд України.