Микола Просторов – абсолютний чемпіон України зі стрибків на батуті

13-16 вересня 2019 року  у Одесі відбувся відкритий Кубок України серед дорослих зі стрибків на батуті.  У змаганнях взяли участь спортсмени з 6 областей України та м. Києва, приблизно 107 спортсменів, які  змагались за програмою МСУ у особисто-командних змаганнях (індивідуальні та синхронні стрибки). 

Абсолютним чемпіоном України в індивідуальній та в синхроній програмах серед чоловіків став спортсмен КЗ «Херсонська школа вищої спортивної майстерності» Херсонської обласної ради, заслужений майстер спорту України, срібний призер ІІ Європейських ігор 2019 року у Мінську (Білорусь) зі стрибків на батуті МИКОЛА ПРОСТОРОВ, який виступав разом з харків’янином Антоном Давіденко!

Таким чином, херсонський спортсмен підтвердив свою високу спортивну майстерність і у складі національної збірної команди України виборюватиме  ліцензію на ХХХІІ літні Олімпійськи ігри  2020 року у Токіо на Кубці світу, який відбудеться в м. Вальядолід (Іспанія) у жовтні 2019 року.

Додамо, що друге місцеу змаганнях посів одеський дует  Артем Савченко разом з Владиславом Чеботарьовим, поступившись  лідерам 2,65 бали (47,13-44,48), програми дуету Микола Просторов/ Антон Давіденко.