На Херсонщині відбувся шаховий турнір «Зірки на погонах»

У Міжнародний день шахів у Високопільський ОТГ за сприяння Благодійного Фонду Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!» та голови однойменної з фондом партії Геннадія Лагути відбувся шаховий турнір «Зірки на погонах».

Таку назву захід має недаремно, адже його учасниками є «люді у формі». Наприклад представники поліції, пожежно-рятувальної служби тощо.

За звання найкращого цього року боролися 7 учасників. Партії виявилися досить напруженими та довготривалими.

В результаті перемогу здобув переможець минулорічного турніру – капітан поліції Олександр Коновалов. Друге місце посів рятувальник Віктор Коча, а його колега Ігор Голуб став третім.

Призери турніру з шахів «Зірки на погонах» отримали медалі та цінні призи, а усі учасники – почесні дипломи.

«20 липня – особливий день для нашої громади з 2003 року. Саме тоді ми започаткували традицію проводити змагання з шахів. І ми вдячні Благодійному Фонду Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!» та голові однойменної з фондом партії Геннадію Лагуті, що підтримали нашу ініціативу та допомогли у проведенні цьогорічного турніру», – наголошують жителі смт Високопілля.

Організатори змагань мають на меті провести такі ж заходи і в інших районах, аби потім кращі з кращих «людей у формі» могли позмагатися між собою.

Голова однойменної з фондом партії Геннадій Лагута підкреслює: «Такі турніри виховують дисципліну, спортивний дух і бажання перемагати. Тому наша команда і надалі підтримувати подібні ініціативи, аби громада Херсонщини розвивалася у різних напрямках».

Джерело: Online Нова Каховка