На чемпіонаті України з боксу серед юніорів представники Херсонської області завоювали 3 нагороди

Представники Херсонської обласної організації Федерації боксу України завоювали дві золоті та срібну медаль чемпіонату України з боксу серед юніорів.

Олексій Степанов у ваговій категорії до 75кг і Валерій Шульга в ваговій категорії понад 80 кг стали чемпіонами України в своїх вагових категоріях. Максим Карловец у ваговій категорії до 48кг став срібним призером чемпіонату.

«Наші лідери в цьому віці Олексій Степанов і Валерій Шульга в черговий раз підтвердили свою перевагу. Тепер їх чекає інтенсивна підготовка і участь в першості Європи. Упевнений, вони обидва можуть знову привезти медалі в Україну. Максим Карловец також добре показав себе на чемпіонаті. Йому трохи не вистачило до першого місця. Але він продовжує рости в майстерності, і все ще попереду », – прокоментував президент Херсонської обласної організації Федерації боксу України Олександр Трутнєв.

Супроводжував спортсменів старший тренер збірної Херсонської області з боксу серед юніорів Андрій Сац, особисті тренери боксерів. Також до складу команди увійшов суддя Роман Чернишов.

Джерело: facebook.com/ks.boxing.federation.