Оголошення конкурсу проектів громадських організацій

Оголошення
про проведення обласного конкурсу проектів громадських організацій,
спрямованих на соціальний розвиток суспільства та підтримку молоді
Херсонської області

Увага!

Херсонська обласна рада оголошує проведення у 2019 році обласного конкурсу проектів громадських організацій, спрямованих на соціальний розвиток суспільства та підтримку молоді Херсонської області (далі – Конкурс).

Громадські організації Херсонської області можуть подати конкурсні пропозиції до Херсонської обласної ради, з дотриманням вимог Положення про Конкурс, затвердженого рішенням ХХІІ сесії обласної ради VІІ скликання обласної ради від 14 грудня 2018 року № 1096.

Проекти, що подаються для участі у Конкурсі, мають бути спрямовані на реалізацію таких пріоритетних завдань:

  1. Утвердження патріотизму та формування загальнолюдських цінностей.
  2. Формування демократичних цінностей та верховенства права у громадян регіону задля їх рівноправного включення до європейської і світової спільноти.
  3. Створення умов для інтелектуального самовдосконалення громадян, творчого розвитку особистості.
  4. Популяризація та формування здорового та активного способу життя.

Загальний обсяг фінансування проектів переможців з обласного бюджету складає 255,0 тис.грн, за умови участі громадських організацій у співфінансуванні не менше 5 відсотків від кошторисної вартості кожного проекту.

Конкурсні пропозиції будуть прийматися з 01 березня 2019 року по 29 квітня 2019 року у друкованій формі за адресою: м. Херсон, пл. Свободи, буд.1, каб. 334, або на електронну адресу: konkurs@khor.gov.ua.

Про засідання конкурсної комісії учасникам Конкурсу буде повідомлено не пізніше ніж за п’ять робочих днів до його початку.

З Положенням та складом конкурсної комісії можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Херсонської обласної ради у розділі «Обласний конкурс проектів громадських організацій» за посиланням: http://khor.gov.ua/oblasnyj-konkurs-proektiv-gromadskyh-organizatsij/.

Результати Конкурсу будуть оприлюднені у триденний строк після визначення проектів-переможців на офіційному веб-сайті Херсонської обласної ради.

За детальною інформацією щодо проведення Конкурсу звертатися за тел. (0552) 26 62 98.

Закликаємо скористатися шансом розв’язати актуальні проблеми громадськості Херсонської області!

Херсонська обласна рада