Спортивні спільноти Херсонщини підбили підсумки своєї річної роботи

Напередодні Нового року спортивні спільноти Херсонщини підбили підсумки своєї річної роботи, відзначивши почесними нагородами кращих спортсменів і тренерів.

Зокрема, у спортивній боротьбі найвищі щабелі світового п’єдесталу підкорили:

– Ерік Арушінян – у 2019 році став чемпіоном світу серед юніорів;

– Алла Белінська – завоювала першість на Кубку Світу в Японії;

– Ірина Пасічник – виборола бронзу на перших всесвітніх пляжних іграх.

Серед представників ДЮСШ з боксу ФСТ «Україна» фаворитами у минулими році стали:

– Олександр Меленюк – бронзовий призер чемпіонату України з боксу серед еліти в м. Маріуполь, перше місце на 14-му міжнародному турнірі класу А пам’яті МС СРСР М.Мангера, друге місце на 63-му міжнародному турнірі класу А «Меморіал Істван Боскан» в Угорщині та третє місце на 62-му міжнародному турнірі з боксу «Golden Glove» в Сербії;

– Максим Галінічев – бронзовий призер чемпіонату України з боксу до 22-х років в м. Бровари;

– Христина Картавцева – перше місце на чемпіонаті України серед жінок, молоді, юніорок та школярок в Харкові; п’яте місце на чемпіонаті Європи серед юніорів та юніорок 2003-2004 р.н. в Румунії; друге місце на чемпіонаті України серед жінок, молоді, юніорок та школярок (перехідний) в Івано-Франківську;

– Катерина Боднарчук – друге місце на чемпіонаті України серед жінок, молоді, юніорок та школярок в Харкові; п’яте місце на чемпіонаті Європи серед юніорів та юніорок 2003-2004 р.н. в Румунії; перше місце на чемпіонаті України серед жінок, молоді, юніорок та школярок (перехідний) в Івано-Франківську.

За підсумками 2019 року ДЮСШ з боксу ФСТ «Україна» визнала Катерину Боднарчук кращим боксером Херсонської області серед жінок.

Також за виховання спортсменів, які показали високі результати в минулому році, почесними грамотами та подяками були нагороджені: директор ДЮСШ Дмитро Оболенцев, тренера – Сергій МеленюкДмитро Дзядевич і Олександр Курдов.