Сумської області пройшов чемпіонат України зі спортивного орієнтування

З 18 по 21 квітня на території Сумської області пройшов чемпіонат України зі спортивного орієнтування серед дорослих (еліта), юніорів та юнаків, ветеранів. Окрім особистої боротьби спортсмени знагались за командні заліки окремо: – дорослі, юніори юнаки, ветерани. У змаганнях прийняли участь 443 спортсмени з 19 областей України. Херсон та область була представлена спортсменами спортивного клубу “Суворовец”. Спортсмени змогли вибороти 8 золотих, 3 срібні та 4 бронзові медалі в індивідуальних змаганнях у різних вікових групах, а також 35 разів потрапляли до 10 найсильніших в Україні. В останній день проходили 3-х етапів естафети де ми змогли вибороти 2 перших місця, 2 других та 2 третіх місця.

За загально командним заліком серед ветеранів зайняли 5 місце з 11 команд, серед юніорів – юнаків 5 місце поміж 33 команд. А серед дорослих ( еліт на група) втбороли перше місце, це стало найвищим показником командного заліку за останні 15 років.

Найрезультативнішим серелд чоловіків став Волков Олександр – виборов 2 бронзи в індивідуальній гонці та бронзу в естафеті, Скачков Максим – бронза в естафеті, Сурхаєв Вагіф – бронза в естафеті. Також до дорослої команди входили Кандибей Євген, Ракша Микита, Бібленко Василь, Капара Олена, Цивільська Фея, Васіна Ірина та Коваленко Анна, всі ці спортсмени постійно потрапляли до 10 найсильніших в різних дисциплінах що і дозволило вибороти 1 загальне командне місце серед дорослих.