“Тарпан” – Чемпіон Нижньосірогозського району з міні-футболу (футзалу)

7 березня 2020 року відбулися заключні матчі відкритого Чемпіонату Нижньосірогозського району з міні-футболу (футзалу) 2019/2020 рр.

Результати:

     “Водовод” – “Ветеран” – 6:6 (1:2)

Голи: В. Шип (2), В. Лежнюк, Ол-др Сабадаш (3)   –   Є. Кураков (2), С. Боровик (2), І. Гладун, С. Величко

     ДЮСШ – “Іскра” – 12:3 (6:3)

Голи: Д. Міщенко, Д. Чурюканов (2), І. Перепросов (4), А. Суслов (5)   –   Ол-др Козарчук, Д. Дереза, Д. Мазун.

 На жаль, не з’явилася на гру останнього туру команда “Старт” (Першопокровка, Дем’янівка). В зустрічі з “Тарпаном” їй зарахована технічна поразка.

В Чемпіонаті взяли участь 4 команди Нижньосірогозького району Тарпан (Нижні Сірогози), Ветеран (Нижні Сірогози), Нижньосірогозька ДЮСШ (Нижні Сірогози), Старт (збірна Дем’янівки та Першопокровки) та 3 команди Іванівського району Водовод (Іванівка), Сармат (Трохимівка), Іскра (Іванівська ДЮСШ).

За час Чемпіонату зіграли 14 турів, в рамках яких пройшло 42 календарних гри. Було забито 369 м’ячів. Найбільше голів на рахунку гравців Ветерана — 73, найменше — гравців Іскри — 29.

Нагороду з рук очільника Нижньосірогозької районної федерації футболу Юрія Сердюка отримав капітан команди Тарпан Микола Мікулін

За підсумками Чемпіонату команди-учасниці відзначили грамотами, команди-призери — грамотами і медалями. Команду-переможницю — грамотами, медалями і пам’ятним кубком.