Триває подання документів для участі у конкурсі на здобуття Всеукраїнської премії “Диво-Дитина”

У 2009 році ініціативна група, очолювана Віктором Новіковим, за підтримки народного артиста України Віктора Шпортько, започаткувала проведення щорічної Всеукраїнської премії “Диво-Дитина”.

Проведення Премії було підтримано Президентом України, Кабінетом Міністрів України, Міністерством освіти і науки України, Міністерством у справах сім’ї, молоді та спорту України, Міністерством культури і туризму України, Міністерством з питань надзвичайних ситуацій України.

Для здобуття Премії  “Диво-Дитина” запрошуються діти віком від 4-х до 13 років (включно), які мають досягнення або відкриття у науко-технічній сфері, переможці та призери  обласних республіканських і міжнародних інтелектуальних ігор, шкільних олімпіад, спортивних або творчих змагань, фестивалів та конкурсів, діти, що зробили героїчний вчинок, а також мають феноменальну інтуїцію та пам’ять, володіють даром передбачення, або чутливістю до енергетики та ін.

Як здобути Всеукраїнську премію “Диво-Дитина”?

Якщо ви володієте вищенаведенними здібностями та бажаєте здобути Всеукраїнську премію “Диво-Дитина”  вам необхідно:

  • правильно заповнити анкету за підписом батьків або уповноважених осіб,
  • копію свідоцтва про народження,
  • матеріали, які свідчать про досягнення учасника (копії дипломів, свідоцтв, грамот, фото-, відео- , статті та інші матеріали).

Всі ці документи необхідно відправити за адресою:

ТОВ “Премія “Диво-Дитина”
03186, м. Київ, вул. Авіаконструктора Антонова, 5-Б, оф. 712

Анкети учасників та інші матеріали повинні бути надіслані на адресу організатора до 15 березня рекомендованим листом або на електронну пошту. Надіслані документи та матеріали поверненню не підлягають. Організатор залишає за собою право використовувати надіслані матеріли на власний розсуд, з метою якомога більшого інформування про учасника.

Номінації Премії

1)   Найрозумніша дитина – діти, які мають досягнення, або відкриття у науковій сфері, високо ерудовані діти, винахідники, раціоналізатори, переможці та призери шкільних олімпіад, різних інтелектуальних ігор та науково-технічних конкурсів, діти, що мають незвичайні розумові здібності і таланти.

2)   Найспортивніша дитина – діти, що мають спортивні звання, переможці і призери обласних, республіканських та міжнародних спортивних змагань.

3)   Найтворча дитина – діти, переможці творчих конкурсів та фестивалів в різних видах мистецтва (література, поезія, архітектура, живопис, дизайн, музика та кінотворчість, образотворче мистецтво, театральне мистецтво, вокал, хореографія та ін.)

4)   Найдивовижніша дитина – діти-рекордсмени з різних вправ фізичної культури (набивання м’яча, підтягування та ін.), діти які мають унікальні та неймовірні здібності (феноменальна пам’ять, швидке перемноження/читання, сила, швидкість, гнучкість та ін.), в тому числі паранормальні (феноменальна інтуїція, ясновидіння, пророцтво, чутливість до енергетики), діти, які мають незвичайні знання та вміння у ранньому віці та ін.

5)   Найгероїчніша дитина – діти, що зробили героїчний вчинок (врятували життя іншої людини, власне життя та інші надзвичайні ситуації)