У Каховці відбувся дебют фестивалюпо художній гімнастики

27 січня на базі школи №1 відбувся фестиваль з художньої гімнастики «Каховські зірочки-2019». Варто зазначити, що подібне дійство відбулося в Каховці вперше.

У турнірі взяли участь 83 гімнастки віком від 4 до 16 років з Великоолександрівської ДЮСШ, Скадовська ( «Чорноморська Зірочка»), Каховки і Нової Каховки.

За підсумками змагань найбільше нагород вдалося завоювати спортсменкам з Нової Каховки. Однак і наші учасниці не пасуть задніх – в активі каховчанок десять золотих медалей.

За словами одного з організаторів фестивалю Олени Красовської (кер. Школи худ. Гімнастики «Зірочка»), рівень майстерності каховських гімнасток зростає з кожним разом.

– Такий показник існує завдяки тому, що діти, які хочуть досягти більш високих результатів в даному виді спорту, відвідують додаткові заняття в Новій Каховці у майстри спорту з художньої гімнастики Таїсії Мазур.

Довідка: організаторами фестивалю виступили Школа художньої гімнастики «Зірочка» (кер. Олена Красовська, тренер Сюзанна Голуб) і відділ у справах молоді та спорту Каховської міської ради (поч. Відділу Віктор Зубков). Спонсор турніру – ТерраТарса Україна.