У Маслівській школі Новокаховської громади відбувся «Олімпійський тиждень»

Традиційно на початку нового навчального року в Маслівській школі (директор Оксана Ковш), що в Райському старостаті Новокаховської громади Херсонщини, було проведено «Олімпійський тиждень».

У рамках тижня організовано чимало цікавих заходів: тематичні виховні години, інформаційні хвилинки, олімпійські уроки, конкурс малюнків, спортивні змагання. Метою тижня було пропагувати серед дітей та учнівської молоді здоровий спосіб життя, сприяти залученню їх до активних занять спортом.

До проведення «Олімпійського тижня» долучилися майже всі учні школи. Молодші школярі взяли участь у конкурсі малюнку на спортивну тематику «Я – майбутній олімпієць». Учні продемонстрували свої вміння малювати та фантазувати.

Для учнів 1-9 класів класними керівниками та вчителем фізичної культури Олександром Яцюком проведено Олімпійські уроки, на яких учні мали змогу більше дізнатися про історію виникнення Олімпійських ігор, видатних спортсменів та Олімпійських чемпіонів України, які прославляють нашу країну на світовій арені. Шкільним бібліотекарем Оксаною Мосьпан була створена цікава та змістовна тематична книжкова виставка.

Цікаво пройшло спортивне свято для учнів 8 класу (класний керівник Людмила Мосьпан). Хлопці та дівчата показали свою силу та спритність в перетягуванні канату, естафетах та інтелектуальних вправах. Веселими й задоволеними залишилися всі учасники змагань. 

Джерело: Online HK