У Новій Каховці привітали Чемпіонок Європи

На початку 3-ї сесії Новокаховської міської ради 8-го скликання, яка відбулася 10 грудня, міський голова привітав юних новокаховських спортсменок – Катерину Бондарчук і Ярославу Масюткіну. Вони стали призерами Чемпіонату Європи з боксу в Чорногорії у 2020 році. Їх тренер – депутат міської ради кількох скликань Олександр Курдов.

Він із захопленням розповів про успіхи своїх вихованиць: «Катерина – дворазова чемпіонка України. Цього року другий раз їздила на чемпіонат Європи, з першої спроби не пощастило – вона зайняла 4-місце, а зараз – 3 місце. У 2021 році відбудеться Чемпіонат Світу, і я думаю, що вона й там себе проявить. Ну а Ярослава, вона молодша. Для неї це перша «європа». І думаю, що доволі успішна». А Володимир Коваленко від себе та всіх депутатів міської ради привітав дівчат із успіхом на Чемпіонаті і вручив їм подарунки та квіти.

«Дівчата, ви прославили наше місто. Тому хочемо ще не один раз побачити вас чи на Олімпійських Іграх, чи на чемпіонатах світу з конкретними результатами», – промовив, вітаючи переможниць під бурхливі оплески міський голова.

Джерело: Новокаховська міська рада