У Херсоні відбувся «Благодійний турнір» з великого тенісу для допомоги хлопцю, який бореться з онкозахворюванням

16 вересня відбувся «Благодійний турнір» з великого тенісу в чоловічому розряді серед аматорів на кортах ДТШ «Вікторія». Турнір відбувся за підтримки Благодійного фонду Ігоря Колихаєва.

Усі благодійні внески були спрямовані на лікування Максима Іванченко, який бореться з тяжкою хворобою – раком крові і терміново потребує коштів на другий етап хіміотерапії.

У турнірі взяли участь близько 40 чоловіків. Ігор Колихаєв подякував усім спортсменам за те, що приєдналися до такої важливої ​​справи і підготував чудові подарунки, які не тільки заохотили наших учасників, а й були для них приємним сюрпризом.

Тому переможці отримали в нагороду за перше місце – Телевізор Vinda ’32, за друге – фітнес браслет Xiaomi, а за третє – Power bank.

Приємно усвідомлювати, що люди, які займаються популяризацією та розвитком спорту, вкладають свої сили і в благодійні заходи.

Для всіх небайдужих, хто бажає приєднатися до заходу, або чиє серце зігріє допомогу, може приєднатися до доброї справи і надати посильну допомогу Максиму, його рідні будуть вдячні всім за будь-яку підтримку.