У Херсоні пройшла зимова школа каратистів

У січні в  Херсоні пройшла зимова школа WKB. Як повідомив на сайті «Кyokushinkarate.com.ua» капітан збірної України з кіокушин карате WKB Костянтин Пешенко, в ній брали участь 260 спортсменів.

«Все тренування для старших поясів складалися з« божевільних »ідей шихана і« диких »зв’язок. Здавалося б, несумісні комбінації, в результаті виявлялися народженням геніальних робочих зв’язок.

Одна комбінація накладалася на іншу, до цієї додавалася ще нова комбінація і ще, і ще й в остаточному підсумку створювалася повноцінна нова бойова напрацювання.

На вечірніх тренуваннях відпрацьовували бойові зв’язки кіокушин і боксу, які можуть допомогти в екстремальних ситуаціях на вулиці. Напрацювання бойової техніки грунтувалася на життєвому досвіді шихана (Сергія Всеволодова – ред.) », – пише він.

В останній день зборів Всеволодов брав атестаційний іспит, здали його не всі.

У той же час почався традиційний куміте-марафон для команди старшої і молодшої збірної України. Бої тривали безперервно 2,5 години. Кожен поєдинок був максимально наближений до бойового.

До речі, як розповів Пешенко Шихан Osamu Sumitani, інструктори IKO Nakamura регулярно переглядають відео з наших зборів і використовують техніку і бойові комбінації в підготовці своїх спортсменів.