У Херсоні пройшов Всеукраїнський турнір із художньої гімнастики

З 17 по 19 травня у Херсоні проходив ІІ Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики «Golden Fish Cup 2019». Місцем проведення турніру став спортзал на базі Херсонського державного університету. Три дні юні спортсменки демонстрували свої вміння та навички, які вони отримали під час виснажливих тренувань, щоб зрештою принести у скарбничку своєї команди золоту медаль.

За словами організаторів, всього участь у турнірі прийняли близько 350 учасників із різних міст України: Запоріжжя, Києва, Кропивницького, Миколаєва, Нікополя та Херсона. Наше місто на цих змаганнях представляв спортивний клуб «Елемент».

Хореограф херсонського СК «Елемент» Войцешко Катерина зазначила, що в художній гімнастиці велику роль відіграє не тільки фізичний рівень підготовки спортсменів, а й вміння правильно поводити себе на сцені. Також, щоб тримати себе у формі, спортсменки мають постійно обмежувати себе суровими дієтами, аби зрештою продемонструвати на змаганнях високий рівень майстерності та підготовки.

Учасниці турніру продемонстрували не тільки гідний рівень підготовки, а й неймовірну силу волі. Навіть, коли під час виступу у дівчат щось не виходило то вони не здавалися й не опускали руки, а далі продовжували показувати глядачам та журі свої номери.

Підтримати юних спортсменок прийшли їх батьки, друзі, тренери та знайомі. Також, коли дівчата виступали перед журі та глядачами із залу можна було почути викрики: «Давай, ми з тобою, ми в тебе віримо». Таким чином спортсменки підбадьорювали одна одну й налаштовували своїх подруг на перемогу.