У Хмельницькому визначені переможці Всеукраїнського турніру з вільної боротьби

У Хмельницькому за підтримки відділення Національного олімпійського комітету України в області проведено традиційний Відкритий всеукраїнський турнір з вільної боротьби ім. Богдана Хмельницького.

На змагання прибуло понад 300 борців,  які представляли 45 команд з 15 областей, місто Київ, а також Республіку Молдову.

Під час урочистої церемонії відкриття керівники управлінь молоді та спорту міста Наталія Томусяк та області Володимир Клімо, регіональних відділень НОК України та асоціації ветеранів спорту Віктор Барбалюк,  Асоціації спортивної боротьби в області Олександр Мозолюк  привітали учасників турніру і побажали їм успішної спортивної кар’єри: здобути нагороди найпрестижніших міжнародних спортивних форумів, як це вдалося здійснити уславленим місцевим борцям – Ірині Мерлені, Андрію Стадніку, Павлу Олійнику, Тетяні Комарніцькій та іншим.

На трьох борцівських килимах спеціалізованого залу обласного центру фізичного виховання учнівської молоді відбулися безкомпромісні поєдинки, у ході яких визначились переможці в 23 вагових категоріях. Серед дівчат була представниця Херсонської області Гега Таісія (в.к. 69 кг) а серед юнаків Херсонську область представляли Зубаль Микита (в.к. 60 кг) та Кочанов Володимир (в.к. 92 кг). 

Переможці турніру нагороджені кубками, всі призери отримали грамоти, медалі, подарунки.