У Щасливцевому провели 5-й ювілейний турнір з силовых видів спорту

Цього року, вже традиційно, Турнір “Кубок Азовського моря 2020” проходив в Щасливцеве, на базі відпочинку “Корал”, приміщення якої люб’язно надає директор та партнер ліги світової сили Іван Геврелюк.

Цей турнір є плодом тісної співпраці сільського голови Віктора Плохушко та президента Федерації ліги світової сили Віталія Пуліна, які вже не вперше об’єднують зусилля для організації та проведення професійних турнірів різного напрямку.

Загалом в п’ятому ювілейному турнірі “Кубок Азовського моря 2020” прийняли участь спортсмени з Кіровограда, Мелітополя, Полог, Харкова, Херсона, Дніпра, Кировограда, Кропівницький, Днепродзержинська, Днепрорудного, Павлограда, Енергодара, Вінниці, Запоріжжя, Київа та Генічеська. На жаль цього року через запобіжні карантинні заходи закордонні учасники не змогли прийняти участь в турнірі як планувалося, але маємо надію, що вже наступного року “Кубок Азовського моря” отримає заповітний статус міжнародного.

Не може не радувати те, що серед учасників були учасники з Арабатської Стрілки – Емін Морданов, який поставив рекорд в дисципліні ROLLING THUNDER та Еміль Казімов, який отримав посвідчення майстра спорту у дисципліні STRICT CURL.

Джерело: повідомляє Щасливцевська сільрада.