Футзальний турнір ветеранів відбувся в Каховці

01 грудня 2019 року в спортивній залі Каховської ДЮСШ вдруге відбувся відкритий турнір з футзалу серед ветеранів у віковій категорії 55 років та старші. В турнірі, організованому відділом у справах молоді та спорту Каховської міської ради спільно з Каховською міською федерацією футболу, при організаційній підтримці управління освіти міської ради та Каховської ДЮСШ, взяли участь чотири команди ветеранів футболу Херсонщини: м. Каховка, «Статор» (Нова Каховка), Іванівка та Нижні Сірогози.

Під час урочистої церемонії відкриття змагань учасники та вболівальники привітали з Днем народження (яке він відзначав напередодні) ініціатора проведення цього турніру, знаного каховського футболіста Сергія Дегтярьова.

Першість в турнірі команди ветеранів розіграли за коловою системою. За результатами матчів перемогу святкували футболісти новокаховського «Статора», які у вирішальному, принциповому та безкомпромісному поєдинку зуміли мінімально обіграти господарів змагань 3:2. Каховчане, здобувши дві перемоги, на другому місці. На третьому місці ветерани з Нижніх Сірогоз, які зуміли в очному поєдинку здолати опір представників Іванівки.