Херсонський “Дніпро” поступився “Кременчуку”

5 жовтня відбулася зустріч між лідером турнірної таблиці «Кременчук» і херсонським «Дніпром». Матч завершився з рахунком 5: 2, повідомляє прес-служба УХЛ.

Перший період для обох команд почався з активного хокею. Команди демонстрували високі швидкості і були заточені на атаку. Рахунок в матчі першими відкрили гості.На останній хвилині першого періоду Микита Макаріцкій закинув шайбу в ворота господарів льоду. Закінчилася перша двадцятихвилинка з рахунком 0: 1.

У другому періоді «Дніпро» зміг збільшити відрив, і закинути ще одну шайбу в ворота «Кременчука». Голом відзначився Дмитро Чернишенко. Через хвилину Ілля Бобрусов скорочує рахунок до мінімуму – 1: 2. Після видалення у «Дніпра» Руслана Ромащенко, Дмитро зрівняв шанси – 2: 2. Вивів «Кременчук» вперед Дмитро Созонов – 3: 2. Друга двадцятихвилинка завершилася з рахунком 3: 2.

Уже в перші п’ять хвилин третього періоду Дмитро Орлов робить рахунок 4: 2 на користь “Кременчука”. Олександр Ворона закинув переможну шайбу у ворота «Дніпра». «Кременчук» продовжує свою безпрограшну серію.