Херсонський «Дніпро» у завзятій боротьбі мінімально обіграв «Білий Барс»

22 вересня в Херсоні на льодовій арені «Фаворит» відбулася друга гра третього туру, в якій місцевий «Дніпро» приймав на своєму майданчику білоцерківський «Білий Барс».

Як повідомляє прес-служба УХЛ, після перших двох періодів склалося таке враження, хто першим відкриє рахунок, той і виграє матч у цілому. Так склалося, що першими закинули херсонці. Точним кидком в третьому періоді відзначився капітан команди Сергій Афанасьєв.

Другий період пройшов за тим же сценарієм, що і перший. Швидкі швидкості, відкрита гра в атаці і боротьба по всьому майданчику. Уособленням гри стала бійка в кінці тайму, в якій, навіть там ніхто не хотів нікому поступатися.

Фатальним для гостей майданчика став екватор заключного періоду, коли капітан господарів Сергій Афанасьєв, перебуваючи на п’ятачку майданчика «Білого Барса» зміг проштовхнути шайбу в ворота.

Білоцерківці навіть змогли відігратися, але гол був відмінений суддями через порушення правил.

За хвилину до кінця матчу, головний тренер гостей поміняв воротаря на польового гравця, але результат матчу залишився колишнім – 1: 0 на користь херсонського «Дніпра».