Херсонські боксери стали найкращими на всеукраїнській Спартакіаді

Херсонські спортсмени вибороли перше командне місце на чемпіонаті ФСТ “Спартак” з боксу серед юніорів 2003-2004г.р. і XVI всеукраїнській спартакіаді “Юний спартаківець”, вигравши 4 золотих, 8 срібних і 4 бронзових медалей.

За підсумками змагань у віковій категорії школярі перше місце зайняли Госяк Стас у ваговій категорії до 46кг (група А), Гаркуша Павло у ваговій категорії до 46кг (група Б), Григорян Андранік у ваговій категорії до 50кг, Рогощенко Денис у ваговій категорії до 62кг.

Друге місце завоював Цвентарний Данило у ваговій категорії до 40кг, Болдирєв Влад у ваговій категорії до 48кг, Зубков Данило у ваговій категорії до 50кг, Сокольченко Руслан у ваговій категорії до 52кг, Герасимов Євген у ваговій категорії до 68кг, Захарченко Руслан у ваговій категорії до 80кг , Грінченка Єгор у ваговій категорії до 90кг.

Бронзові медалі серед школярів отримали Воронков Микола у ваговій категорії до 37кг і Цвентарний Кирило у ваговій категорії до 41,5кг

У віковій категорії юніори Базазян Артем став другим у ваговій категорії до 66кг. Тимошенко Іван у ваговій категорії до 52кг і Крицак Артур у ваговій категорії до 60кг стали третіми.

Змагання проходили з 17 по 20 травня в місті Скадовськ Херсонської області. У турнірі брали участь 169 боксерів з 9 областей: Херсонської, Миколаївської, Запорізької, Харківської, Сумської, Черкаської, Чернігівської, Житомирської, Вінницької і дві команди з міста Києва.