Херсонські залізничники з’ясовували з миколаївськими, хто з них сильніше

Нещодавно на базі Херсонського спортивного міні-комплексу пройшли змагання з армспорту, в яких взяли участь команди 10 виробничих підрозділів Херсонського регіону. Про це повідомляє прес-служба Укрзалізниці.

За інформацією завідувача спортивною спорудою Дмитра Оболенцева, в особистому заліку трійка лідера розташувалася так: у ваговій категорії до 80 кг поза конкуренцією були миколаївські колійники Артем Сергєєв і Ерік Габібова, які зайняли відповідно перше і друге місця, третім став представник оборотного депо Херсон Роман Андрющенко.

До 90 кг: перше місце зайняв представник Херсонського регіонального обчислювального центру Денис Галіза, друге – Микола Кушнір зі Снігурівської машинної станції, третє – Руслан Справжній з Херсонського територіального управління (колишнє БМЕУ-4);

У суперважкій ваговій категорії понад 90 кг перше місце дісталося шляховиків з Миколаєва Євгену Лисаков, друге – Євгену Попову (колишнє БМЕУ-4), третє – Андрій Опальчук з обчислювального центру. У командному заліку призові місця розподілили між собою миколаївські колійники, які були визнані найсильнішими, а також працівники обчислювального центру з сріблом і Херсонського територіального управління (колишнє БМЕУ-4) з бронзою.