Херсонці зіграють у чемпіонаті України з футболу серед команд Ліги учасників АТО

За результатами відбіркового етапу 5-го сезону чемпіонату України з футболу серед команд Ліги учасників АТО визначилися 24 кращі команди серед кращих 88 футбольних колективів учасників бойових дій АТО/ООС України. Фінальний етап на КУБОК ГЕРОЇВ АТО 2019 стартує з 09:00 5-го жовтня в Києві на НТБ «Динамо» Київ в Конча-Заспі, повідомляє Укрінформ.

24 кращі команди Всеукраїнської футбольної Ліги учасників АТО сезону 2019 року розподілені на шість груп по чотири команди в кожній. Команди, які зайняли перші та другі місця в своїх групах регіональних дивізіонів ЗАХІД, СХІД, ПІВНІЧ, ПІВДЕНЬ, ЦЕНТР та КИЇВ розмістилися в групах фінальної частини чемпіонату сіяними.

ГРУПА С 1. ФК “ДонОВК” ветерани АТО ЗСУ+НГУ+СБУ м. Маріуполь (перше місце в дивізіоні Схід); 2. ФК “ПРИКОРДОННИК” ДПСУ м. Могилів-Подільський Вінницька область (друге місце в дивізіоні Центр); 3. ФК “ХЕРСОН АТО” ветерани АТО Херсонської області м. Херсон (третє місце в дивізіоні Південь); 4. ФК “ЗВЯГЕЛЬ АТО” ЗСУ м. Новоград-Волинський (четверте місце в дивізіоні Захід)