Херсонці привезли 12 призових місць з всеукраїнського Кубка карате

Вихованці Херсонського центру позашкільної роботи завоювали 12 призових місць у Відкритому Всеукраїнському Кубку з контактного карате.


Він відбувся в Одесі на базі спорткомплексу «Університет» Одеської юридичної академії внутрішніх справ. Відкритий Всеукраїнський Кубок зібрав 350 учасників з Херсона, Одеси, Миколаєва, Полтави, Запоріжжя, Вінниці, Харкова, Дніпра, Києва, Львова, країн Румунії та Молдови.

У чемпіонаті взяли участь 12 вихованців гуртка «Контактного карате» Херсонського Центру позашкільної роботи Херсонської міської ради (керівник Анатолій Абельмазов). За підрахунками судів гуртківці вибороли 12 призових місць: 2 медалі першого ґатунку, 5 – другого ґатунку, 5 – третього ґатунку. Спортсмени змагалися в одній версії: «повноконтактні поєдинки».



Золоті нагороди здобули Ілля Куницький (Херсонський загальноосвітній навчально-виховний комплекс № 48) та Назар Касаткін (Херсонська загальноосвітня школа № 32).

Рішенням журі керівник гуртка Анатолій Абельмазов нагороджений відзнакою та подякою від всеукраїнського альянсу контактного карате за розвиток контактного карате та його популяризацію.

Джерело: Херсонська міська рада