Херсонці успішно виступили на Кубку України з гирьового спорту

З 13 по 15 грудня поточного року у Києві традиційно пройшов Кубок України з гирьового спорту за версією Федерації гирьового спорту України.
 
Понад 100 учасників з різних областей нашої держави  виборювали право бути володарем Кубку України.
 
Херсонщину на цьому престижному гирьовому форумі представляли два спортсмени спортивного клубу KETTLEBELL DRIVE KHERSON: Михайло Олійник та Олександр Пучков
 
Так змагаючись в ривку гирі 24 кг  протягом 30 хвилин (напівмарафон), спортсмени вибороли два золота у ваговій категорії понад 90 кг. Олександр Пучков завоював золото серед ветеранів, а Михайло Олійник святкував перемогу серед чоловіків.
 
Слід зазначити, що спортсмени KETTLEBELL DRIVE KHERSON вже неодноразово радували херсонців своїми перемогами в гирьовому марафоні:
Сергій Безворотній у жовтні цього року виграв напівмарафон на Кубку України з гирьового спорту за версією Асоціації гирьового спорту України, Олександр Пучков  на цих же змаганнях виборов срібну нагороду. Михайло Олійник, двічі виграв Кубок України з гирьового спорту у напівмарафоні за версією Федерації гирьового спорту України ( 17 березня та 14 грудня).