Чемпіонка світу зіграє в шахи з усіма бажаючими

Зіграти з відомою шахісткою Наталією Жуковою у Каховці зможуть усі бажаючі. Сеанс одночасної гри з заслуженою майстринею спорту України, міжнародною гросмейстеркою, олімпійською чемпіонкою з шахів в складі жіночої збірної команди України, двічі чемпіонкою Європи з шахів серед жінок, чемпіонкою світу та Європи в складі жіночої збірної команди України, почесною громадянкою міста розпочнеться 30 липня, в понеділок, о 10:00 на центральній площі біля районного будинку культури ім. Фрунзе.
Взяти участь у цій незвичайній події зможе будь-хто. Проте оскільки кількість дошок буде обмежена, то пріоритет надаватиметься молодим шахістам. Решта бажаючих зможуть стати глядачами гри, взяти автограф у Наталії Жуковій, сфотографуватися та просто поспілкуватися з нею.
Незвична для Каховки подія за участю Наталії Жуковій сталася і 28 липня. Міський голова Андрій Дяченко запросив усіх бажаючих пробігти в компанії з ним і відомою шахісткою 3 кілометри. У неординарному “мерському забігові” взяли участь з півтора десятка жителів міста.

Джерело: Новий день