Юрій Соболевський взяв участь у відкритті спортивного майданчика

В останній день зими у Херсонському державному аграрно-економічному університеті відкрили багатофункціональний спортивний майданчик із гумовим покриттям.

В урочистому відкритті взяли участь: перший заступник голови облради – керівник виконавчого апарату Юрій Соболевський, народний депутат України від партії «Слуга народу» Павло Павліш та начальник управління фізичної культури, молоді та спорту ОДА Віталій Вибранський, які привітали університет з введенням в експлуатацію нового об’єкта інфраструктури.

«Відкриття багатофункціонального спортивного майданчика є черговим етапом розбудови якісної та зручної інфраструктури, здатної задовольняти потреби українського народу. Все спортивне обладнання відповідає найвищим європейським стандартам, тому молодь може вже зараз починати займатися спортом і вести активний та здоровий спосіб життя», – відзначив Юрій Соболевський.

За словами ректора, новий стадіон як і дендропарк університету стане не тільки прикрасою університету, а і цілого мікрорайону.

«І все це стало можливим завдяки спільним зусиллям обласної та міської влади, нашого випускника, народного депутата України Павла Павліша та всього нашого колективу», – зазначив ректор ХДАЕУ Юрій Кирилов.

Новий об’єкт спортивної інфраструктури університету можна використовувати для гри у футбол, волейбол, баскетбол і навіть теніс.

«Мені подобається, що університет постійно розвивається і є центром тяжіння для міста. Я впевнений, що це тільки один крок з того шляху, який ми пройдемо, розвиваючи та покращуючи Херсонський державний аграрно-економічний університет», – відзначив Павло Павліш.

Першими на новому полі зіграли у футбол команди викладачів та студентів ХДАЕУ.

Джерело: Херсонська обласна рада