Як в Херсоні зустрічали срібних призерів чемпіонату Української хокейної ліги

Прапори, кульки і гасла. Так яскраво фан-клуб хокейного клубу «Дніпро» зустрічає херсонська команду, яка стала срібним призером чемпіонату Української хокейної ліги.

Срібний призер чемпіонату Української хокейної ліги, цей титул став першим в історії клубу і для всього херсонського хокею.
До розіграшу плей-офф херсонська команда підійшла на третьому місці в регулярному чемпіонаті з 89 заліковими пунктами. У чвертьфіналі наші «щуки» протистояли київським «Льодовим Вовкам» і, вигравши серію з рахунком 2: 0, пройшли в півфінал. Дуже важким для команди став поєдинок проти «Кременчука», проте наші хокеїсти проявили характер і в сьомому вирішальному матчі здобули перемогу, завоювавши путівку в фінал. Остання гра пройшла в донецькому місті Дружківка. «Дніпро» вийшов на льодову арену проти «Донбасу», поєдинок за перемогу вийшов гострим і принциповим.

Незважаючи на велику відстань з Херсона в Дружківки, а це понад 600 кілометрів, підтримати херсонських щук у відповідальному матчі приїхав їх фан-клуб.

Кирило Бондаренко забив шайбу у вирішальному матчі, прошив наскрізь ворота супротивників. Нападник «Дніпра» ділиться, матч видався складним і напруженим.

Два тренування в день по дві години. Головний тренер Херсонського хокейного клубу Дмитро Підгурський розповідає: команда посилено готувалася до кожного матчу в лізі. Не обходилося і без травм, але хлопці все одно виходили на арену і билися за результат.
Автографи, спільне фото і багато теплих слів. Хокеїсти визнають, така підтримка надихає і стимулює до нових досягнень.

Створення професійної хокейної команди в Херсоні розширило хокейні горизонти нашої країни. А отримання срібла в українській хокейній лізі в першому ж сезоні вже закріпило ім’я клубу «Дніпро» на спортивній арені держави.