Анатолію Жосану – 60 років!

8 листопада свій День народження  святкує  директор  спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з футболу «Кристал», заслужений працівник фізичної культури і спорту України, майстер спорту України, український арбітр, легенда херсонського футболу Анатолій Миколайович Жосан!

Анатолій Миколайович   майже всю свою ігрову кар’єру 

присвятив місцевому клубові «Кристал» (Херсон), був капітаном команди, провів рекордну для клуба кількість матчів – 398 та забив рекордну для клуба кількість голів – 75.

Після завершення кар’єри гравця став футбольним  арбітром.

За багаторічну історію українського футболу Анатолій Жосан – єдиний арбітр Національної категорії, який обслуговував  ігри  в Першій та Прем’єр-лігах чемпіонатів України. 

День народження – свято в будь-якому віці. Для чоловіка – це особливий день, який не просто додає ще один рік життя, а робить його більш зрілим і мудрим.

Спортивна Херсонщина щиро вітає шановного Анатолія Миколайовича з 60-річчям і бажає не тільки міцного здоров’я і щастя, родинного благополуччя, душевного тепла, а й життєвої енергії і мудрості, нових спортивних та життєвих перемог.

Щиро зичимо, щоб життя дарувало якомога більше яскравих моментів і приємних сюрпризів, а тепло близьких та друзів було міцним фундаментом для нових звершень!

Миру, добра, злагоди та благополуччя!