Андре Броканело очолив херсонський «Продексим»

МФК «Продексим» повідомляє про те, що головним тренером херсонської команди призначений бразильський фахівець Андре Броканело.

В МФК «Продексим» відбулися командні збори, під час яких херсонському клубу було офіційно представлено нового наставника, який встиг дати невеликий коментар:

«Дуже приємно тут перебувати. Моєю першочерговою метою було переїхати в іншу країну і стати тренером одного з таких величних клубів як «Продексим». Очолити команду, яка чотири роки поспіль ставала чемпіоном своєї країни – це завжди почесно.

Наші завдання є дуже серйозними, і вони будуть вельми непросто досягти. Ми прагнемо знову стати чемпіонами, завоювати Кубок України і добре виступити в Лізі чемпіонів.

Вдячний президенту «Продексіма» Ігорю Коліхаеву, тренерському штабу команди і гравцям за теплий прийом. Я можу себе охарактеризувати як тренера, який сповідує атакувальний футзал. «Продексим» має досить багато представників у збірній України. Можу відзначити, що ця національна команда виглядає досить сильно з фізичної точки зору. Упевнений, що разом ми проведемо досить плідну роботу. Протягом найближчих 3-4 тижнів, я сподіваюся, що команда зможе адаптуватися до мого бачення гри, і все це буде сприяти досягненню поставлених завдань в майбутньому ».

Крім того, Броканело встиг провести перше тренування в якості нового наставника «Продексіма».

Додамо, що з 2006 року Андре Броканело тренував дитячі та юнацькі команди в іспанському місті Картахена. З 2017 року обіймав посади асистента головного тренера і тренера воротарів в «Джимбо Картахена», а з 2018 по 2019 роки працював з цим клубом вже в якості головного тренера.

Також нагадаємо, що недавно херсонський клуб повідомив про те, що Хаві Родрігес не очолить команду на початку сезону 2020/2021 як це було заплановано раніше.

Джерело: Прес-служба Асоціації футзалу України