Андрій Гордєєв привітав гравців команди «Херсон-АТО»

26 вересня, голова обласної державної адміністрації, голова Херсонської обласної федерації футболу Андрій Гордєєв разом зі своїм заступником Андрієм Балонем і начальником управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Юрієм Каном  привітав команду «Херсон-АТО» з призовим місцем у чемпіонаті України з футболу серед учасників антитерористичної операції дивізіону «Південь».

До складу команди ввійшли військовослужбовці з військових частин А-1604, А-1836 та працівники Головного управління Національної поліції в Херсонській області на чолі з капітаном, начальником фізичної підготовки Чорнобаївської військової частини Юрієм Голубовичем.

Під час дружньої бесіди присутні обговорили нагальні потреби команди при підготовці до участі у фіналі «Всеукраїнської Футбольної Ліги учасників АТО», який відбудеться з 5 по 14 жовтня 2018 року у м.Києві, а також її подальшому спортивному житті. Зокрема, «Херсон-АТО» потребує комплектів нової форми та спортивних костюмів, забезпечення транспортом і спеціальними медикаментами.

У свою чергу, Андрій Гордєєв запевнив, що учасники команди отримають всю необхідну підтримку, а також висловив думку щодо важливості більшого залучення учасників АТО області до занять спортом, і особливо футболом.

У рамках зустрічі присутні обмінялися символічними подарунками. Так, військовослужбовці вручили очільнику області фото своєї команди з автографами гравців, а також передали до управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації здобуті нагороди. Від керівництва області команда «Херсон-АТО» отримала прапор Херсонщини, який гідно нестиме під час фінальних змагань чемпіонату у Києві.

Довідково: Протягом липня-вересня 2018 року відбувалися змагання чемпіонату України з футболу серед учасників антитерористичної операції дивізіону «Південь», в яких брала участь збірна команда Херсонської області «Херсон-АТО». Наші земляки  впевнено провели весь турнір і здобули перемоги у 12 матчах, зазнавши лише дві поразки й дві нічиї.

Місця у дивізіоні розподілились таким чином:

1 місце – команда «Артсклад» (м.Вознесенськ);

2 місце – команда «Херсон-АТО» (м.Херсон);

3 місце – команда «Десант» (м.Миколаїв).

Команда  «Херсон-АТО» разом з «Артскладом» представлятимуть південний регіон у фінальних змаганнях чемпіонату України, який відбудеться з 5 по 14 жовтня 2018 року у м.Києві на стадіоні «Динамо» ім. В.Лобановського. 

   

 

 

Автор: Гуськова Елеонора, сайт Херсонської ОДА