Баскетбольний кубок залишається в Каховці

28 березня 2021 року в спортивній залі ДЮСШ Каховської міської ради відбулись змагання відкритого розіграшу Кубку Каховської ТГ з баскетболу 2021 року серед чоловічих команд, присвяченого пам’яті воїна-інтернаціоналіста О.М.Медведєва. Організатори змагань: відділ у справах молоді та спорту Каховської міської ради, управління освіти, ДЮСШ, при підтримці Каховського міського товариства воїнів-інтернаціоналістів. Головний суддя змагань – тренер-викладач ДЮСШ з баскетболу, Заслужений тренер України Валерій Зарецький.

Цього року боротьбу за почесний трофей вели 5 команд: БК «Каховка», БК «Нова Каховка»,  «ХНТУ» (Херсон), «Акваторія» (Херсон) та «ДЮСШ» Генічеськ.

За результатами ігор попереднього етапу у матчі за бронзові нагороди команда «Акваторія» (Херсон) перемогла суперників з Генічеська – 61:26. А у фінальному поєдинку зустрілися господарі майданчика з БК «Каховка» та херсонська команда «ХНТУ». Кращими в цьому матчі виглядали каховчане, які й здобули заслужену перемогу з рахунком 58:49 та стали володарями Кубку Каховської ТГ з баскетболу ім. О.М.Медведєва.

Під час урочистої церемонії нагородження учасників привітали почесні гості: заступник міського голови Галина Гондарева, начальник відділу у справах молоді та спорту Каховської міської ради Лідія Левчик та представники Каховського міського товариства воїнів-інтернаціоналістів на чолі з Володимиром Ремезом. Вони вручили командам-призерам почесні кубки, медалі та грамоти від організаторів. Грамотою та кубком було також відзначено кращого гравця змагань – Владислава Михайленка (БК «Каховка»).