Благодійний фонд Ігоря Колихаєва «Нам тут жити» підтримав дитячі спортивні змагання з тенісу

15 червня 2020 року в Херсоні стартував щорічний всеукраїнський турнір з тенісу, присвячений пам’яті В.Я. Запорожченко.

Вже традиційно місцем збору юних спортсменів стали тенісні корти «Вікторія». Турнір буде проводитись 4 дні за напрямками індивідуальної та парної гри. Учасниками змагання стали діти віком до 12 років, повідомляє nzg.com.ua.

Благодійний фонд Ігоря Колихаєва «Нам тут жити» протягом декількох років допомагає створювати комфортні умови спортсменам на території корту «Вікторія». Так, нещодавно було завезено пісок для найсучаснішого покриття для гри у теніс, що поліпшує тренувально-ігровий процес, повністю оновлено зону відпочинку, щоб під час тренувань було де відновити свої сили. Крім того фонд забезпечив базу клубу новими трибунами для вболівальників, які можуть прийти та підтримати спортсменів під час змагань.

От і зараз Благодійний фонд посприяв організації спортивного заходу, а його директор Геннадій Лагута завітав на відкриття турніру, аби привітати юних спортсменів та передати слова наснаги від мецената Ігоря Колихаєва.

Директор дитячої тенісної школи «Вікторія» Віктор Колесник розповів про багаторічний досвід співпраці з Благодійним фондом та зазначив, що народний депутат систематично підтримує проведення обласних та всеукраїнських дитячих і юнацьких змагань з тенісу, усіляко підтримує розвиток цього виду спорту. В свою чергу тренер клубу Олексій Довбиш підкреслив, що з кожним роком турнір розширює свою географію, все більше дітей з різноманітних міст України приїздять до Херсона аби позмагатися на місцевих кортах. Цього року кількість учасників зросла до 40.