Бронза студента ХДУ Данила Стрельченка на Всеукраїнськомуна півмарафоні у Ковелі

13 вересня 2020 року  в Ковелі відбувся чемпіонат України з напівмарафону серед дорослих та молоді.

XV Ковельський  напівмарафон.
 
У напівмарафоні могли взяти участь всі охочі та спробувати свої фізичні сили. Змагання проводилися лише серед дорослих в різних вікових групах (молодь, дорослі).
Окрім дистанції 21,0975 м, були проведені забіги для аматорів на 7 та 15 км.  Безпосередньо в чемпіонаті України взяли  участь близько 40 спортсменів. 

Успішно виступив у змаганнях з півмарафону  представник Херсонщини, студент III курсу факультету фізичного виховання та спорту Херсонського державного університету Данило Стрельченко. Спортсмен посів  III місце    серед молоді на дистанції  21,0975 км  з результатом 1.18.20,  пропустивши  вперед двох сумських бігунів: Антона Микитюка (ІІ місце) та Валерія Буяна (І місце). 

Нагадаємо, у серпні цього року Данило Стрельченко був визнаний благодійним фондом Віталія Вибранського «Спортивний Херсон» кращим спортсменом Херсона за липень 2020 року: Данило став срібним призером чемпіонату України на марафонських дистанціяї серед молоді до 32 років в абсолютному заліку га дистанції 50 км на змаганнях Kyiv Ultramarathon з результатом 3:22:41.